Logo
Alleen al voor the fun!

DanseriDoe is een groep van danslustige mensen. We houden ervan om op een ontspannende en gezonde manier te bewegen op muziek uit verschillende landen. Dansleute ontbreekt nooit, dat kan je afleiden uit ons motto: "Alleen al voor the fun!"
We brengen internationale dans, dansen uit landen als Bulgarije, Macedonië, Servië, Israël, Engeland, Nederland, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Roemenië ...

Het dansjaar bij DanseriDoe begint in september en loopt tot eind juni. Alleen tijdens de maanden juli en augustus wordt er niet gedanst. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, maar wordt er wel gedanst op basis van verzoekjes.

Bij DanseriDoe zijn er 3 niveaus van dansen. Iedereen is welkom om te dansen in de 3 niveaus, naargelang eigen kunnen en willen. Wie wil kan ook steeds blijven om te kijken naar een volgend niveau, een drankje kan het kijken aangenamer maken!

Nieuws

Dansmarathon

Niveau 1

Iedere maandag van 19.30u tot 20.30u

Dansen voor absolute beginners. Pas voor pas, stap voor stap wordt uitgelegd.

Niveau 2

Iedere maandag van 20.45u tot 21.45u

Uitleggen van dansen gaat hier al vlotter, combinatie van passen zijn meestal al gekend, zo kunnen we iets vlugger vooruit.

Niveau 3

Iedere maandag van 21.45u tot 22.30u

In niveau 3 gaat het dikwijls om de snelheid van de dansen. Ze zijn intensief maar geven je zo een kick dat je het algauw niet meer kunt missen!

Waar?

Heb je vragen? Laat van je horen!


informatie@danseridoe.be

0485 31 71 59 (na kantooruren)

Markt 133, 9800 Deinze

BE16 9795 8132 7974