Gebruikerslogin

Info

Wie?

DanseriDoe is een groep van danslustige mensen. We houden ervan om op een ontspannende en gezonde manier te bewegen op muziek uit verschillende landen. Dansleute ontbreekt nooit, dat kan je afleiden uit ons motto: "Alleen al voor the fun!"
 

Wat?

We brengen internationale dans, dansen uit landen als Bulgarije, Macedonië, Servië, Israël, Engeland, Nederland, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Roemenië,...
 

Bij DanseriDoe zijn er 3 niveaus van dansen:

Niveau 1

Dansen voor absolute beginners. Pas voor pas, stap voor stap wordt uitgelegd.

Niveau 2

Uitleggen van dansen gaat hier al vlotter, combinatie van passen zijn meestal al gekend, zo kunnen we iets vlugger vooruit.

Niveau 3

In niveau 3 gaat het dikwijls om de snelheid van de dansen. Ze zijn intensief maar geven je zo een kick dat je het algauw niet meer kunt missen! Iedereen is welkom om te dansen in de 3 niveaus, naargelang eigen kunnen en willen. Wie wil kan ook steeds blijven om te kijken naar een volgend niveau, een drankje kan het kijken aangenamer maken ;)
 

Waar?

We hebben onze stek gevonden in : Zaal Ter Wilgen, Poelstraat 70 9800 Deinze
Grotere kaart weergeven

Wanneer?

Het dansjaar bij DanseriDoe begint in september en loopt tot eind juni. Alleen tijdens de maanden juli en augustus wordt er niet gedanst. In de schoolvakanties wordt er geen les gegeven, maar wordt er wel gedanst op basis van verzoekjes.
 

De lessen gaan door op:

Maandag van 19.30 u. tot 22.30 u.

Niveau 1 19.30 u. – 20.30 u.
Pauze 20.30 u. – 20.45 u.
Niveau 2 20.45 u. – 21.45 u.
Niveau 3 21.45 u. – 22.30 u.

Prijskaartje

€ 60 per dansjaar (3 niveaus) inclusief Danspuntlidmaatschap en verzekering. Via je mutualiteit kan je genieten van een korting op je lidgeld (korting is afhankelijk van de mutualiteit waarbij je bent aangesloten). Bij Danseridoe kan je gedurende de maand september proberen of het je ding is. Lidgeld wordt betaald op de eerste dansavond van de maand oktober. Stap je op een latere datum in bij de groep, kan je ook dan een aantal keer uitproberen! Het lidgeld kan je cash betalen of overschrijven op ons bankrekeningnr. BE16 9795 8132 7974.

Navigatie

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 0 gasten online.