Gebruikerslogin

Een nieuw dansjaar...een nieuwe zaal ! (Gina)

We zijn verhuisd!!!
Nog voor we ooit startten met onze eerste dansles (5 september 2009) opperden sommige bestuursleden al: “ Het Brielpaviljoen gaat te klein zijn” omdat we links en rechts al gehoord
hadden dat we toch konden rekenen op een aantal nieuwe leden.
Ik durfde niet teveel te hopen en probeerde met beide voeten op de grond te blijven.
Toen we na de maand september de balans opmaakten en tot het goed tot ons doordrong dat DanseriDoe 28 leden telde, waren we in de wolken.
Een paar maanden verder, toen de dansen iets moeilijker werden en wie iets meer ruimte nodig hadden om te dansen, kwam de gedachte: “het Brielpaviljoen is eigenlijk te klein” weer naar boven.
We besloten dan ook om voor het dansjaar 2010 – 2011 op zoek te gaan naar een nieuwe zaal waar we over meer ruimte konden beschikken.
Met de hulp van Mieke Pynaert (stad Deinze) was er al gauw een oplossing voor handen. Na een paar gesprekken was alles in kannen en kruiken en vanaf 18 oktober 2010 zouden we onze intrek nemen in zaal Ter Wilgen in Petegem.
In juni namen we op gepaste manier afscheid van het Brielpaviljoen waar we een gans jaar heel veel dans- en ander leute mochten beleven.We konden nauwelijks wachten tot het oktober zou zijn
zodat we de nieuwe zaal konden indansen!
Op 18 oktober 2010 draaiden we voor het eerst de sleutel om van zaal Ter Wilgen. Vlug ging het bestuur aan het werk want een eerste les in een nieuwe zaal wilden we niet ongemerkt laten voorbij gaan.
Stilaan kwamen de leden binnen en de nieuwe zaal werd gekeurd! Wat een ruimte, zoveel plaats om te dansen! Héérlijk!
Om half acht stipt  werd de eerste dans in Ter Wilgen aangeleerd! Makaram en Semame.
We waren verrukt over de vele ruimte, maar toch presteerden sommigen het nog om tegen de verwarming aan te dansen!!!! Moesten we nu de Brielpoort gaan bespreken??? Hilariteit alom!!!!!!!!
In de pauze was het tijd voor “le moment suprême”, de officiële inhuldiging van de zaal! Met kussen, schaar en lint werd de klus geklaard! Vele lachende gezichten, vele contente dansers, alweer veel fun! En bubbels!!!!!!!! Geen feest zonder bubbels toch!
Er werd getoost op de nieuwe zaal, op DanseriDoe en op een fijn dansjaar!
Begin oktober 2010: de nieuwe ledenlijst werd ingevuld, we waren verrukt dat onze groep nu 36 leden telt. Onze beslissing om uit te wijken naar een nieuwe zaal kwam niks te vroeg !!!
Slechts een paar leden van vorig jaar zijn er niet meer bij wegens studie, werk en ziekte, we hopen dat ze, als ze weer meer tijd krijgen of volledig hersteld zijn, we ze opnieuw mogen verwelkomen bij DanseriDoe!
Ondertussen dansen we al 2 en een halve maand in Ter Wilgen en voelen er ons helemaal thuis!
Tot maandag allemaal, tot dansens!!!!
Gina

Navigatie

Wie is online

Er zijn momenteel 0 gebruikers en 1 gast online.